perjantai 3. kesäkuuta 2016

Reissu

Käytiin Ruotsissa Joonaksen kanssa ihan kahdestaan! Kerran kahdessa vuodessa ollaan päästy irtautumaan kahdestaan ainakin yhdeksi yöksi johonkin. Viimeksi oltiin Korteniemen perinnetilalla kanooteilla meloen ja asuntovaunussa yöpyen, tällä kertaa oltiin oikein kaksi yötä poissa. Lähdettiin Ruotsiin laivalla, syötiin puffetissa rauhassa mahat täyteen ja lilluttiin kylpyläosastolla. Ruotsin laivalle kannattaa ehdottomasti mennä alkuviikosta, jolloin siellä ei ole niin paljoa nuorisoa ryyppyreissulla. Toki hyttivalintakin vaikuttaa asiaan...Ruotsissa käytiin Skansenissa, missä ollaan kerran aikaisemminkin käyty lyhyellä visiitillä. Skansen on hieno paikka. Pienoinen pettymys oli se että kaikki rakennukset ja paikat eivät olleetkaan auki. Viimeksi olimme ihan alkukeväästä paikalla ja luulimme että kesällä paikka herää enemmän eloon ja kaikki rakennukset olisivat nyt nähtävissä.
Rakennukset olivat hienoja, kyllä ne vanhaan aikaan ovat osanneet! Eläintarha puolikin hyvin toteutettu ja eläimillä tuntui olevan tilaa temmeltää.

Täällä eläimillä oli hoitaja ja lapset olivat mamman ja papan hoidossa yökyläilemässä. Veera ekaa kertaa hoidossa ja yökylässä! Ja hienosti oli kaikilla sujunut :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti