sunnuntai 7. helmikuuta 2016

Kuulumisia

Viime viikonloppuna käytiin astuttamassa kaneja kaverin luona. 

 Pupuna on kalifornialaisen ja uudenseelanninvalkoisen risteytys. Hänen sulhonsa oli nuori kalifornialaispoika, saa nähdä tuleeko meille tästä yhdistelmästä pupunpalleroita vai ei.

Tämä neiti on lähes puhdas uudenseelanninpunainen ja hänen sulhonsa puolestaan oli uudenseelanninvalkoinen.

Rocsi on uudenseelanninpunaisen ja suurihopean risteytys ja hänen sulhostaan löytyy samoja rotuja.

Nyt on kuulkaa pupuille uudet tilavammat tilat rakenteilla. En malta odottaa niiden valmistumista! 

Kanalassa kuhisee nyt. Kanat ovat alkaneet munimaan! Kevään kunniaksi kanat ovat silloin tällöin päässeet ulkoilemaankin. Pilkku-kukko päätti että nuori Madonnappaaja ei enää mahdu samaan kanalaan sen kanssa. 

 
Niinpä Madonnappaaja on päätymässä lähiaikoina paistiksi. Jännä nähdä kuinka paljon lihaa orpingtonista tulee verrattuna suunnilleen saman ikäisiin maatiaisiin! Koko ero ainakin on valtava!

Saara on meidän oma hautoma tipu, joka on nyt alkanut munimaan! Itse haudotut erottaa aina siitä että ne seuraavat ihmisiä ja ovat muutenkin uteliaampia ja kesyjä meitä kohtaan.

Oli mulla muutakin asiaa.
Sivusto omavaraisuus.org on julkaistu ja olen päätynyt sinne bloggaajaksi! Jos sinulla on omavaraisuuteen liittyvä blogi, niin ottaisimme mielellämme sinut joukkoomme! Mikään täällä blogin puolella ei sinäällään muutu, mutta linkki sivustolle löytyy nyt tuolta ylhäältä muiden linkkien joukosta. Sivusto on koottu yhdessä vapaaehtoisten kirjoittajien kanssa. Sieltä löytyy apua kaikkeen omavaraisuuteen liittyvissä asioissa. Kuka tahansa on tervetullut kirjoittamaan juttuja sinne! Mikäli tuntuu siltä että sinulla on sanottavaa johonkin omavaraisuuteen liittyvässä asiassa, eikun näppäimistö sauhuamaan ja yhteyden ottoa vaikkapa minuun päin tai sivuston kautta löytyvällä lomakkeella!

4 kommenttia:

  1. Orpingtoneista tulee kivasti lihaa. Pari kukkoa teurastettiin juuri ja olivatkin oikein hyvän makuisia. Juttua siitä löytyy täältä, jos et ole vielä käynyt lukemassa. http://rakkauttajamaanantimia.blogspot.fi/2016/02/pari-kukkoa-lihoiksi.html

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Uskon että ainakin puolet enemmän mitä noista maatiaisista tulee lihaa tulee tuosta orpista! Pitääpä käydä lukasemassa, kiitos vinkistä!

      Poista