maanantai 28. syyskuuta 2015

Hulinaa

Taas on ollut hulinaa ja vilinää niin paljon ettei ole paljoa ehtinyt istahtaa. Ronjan kerho on taas alkanut, sekä uutena harrastuksena sirkuskoulu.

Kasvihuone alkaa hahmottua. Siitä ei tulekkaan ihan perinteisen näköinen.

Eilen Joonas lähti kahden isomman lapsen kanssa pyöräretkelle ja mä suuntasin vauvan kanssa ruokamarkkinoille. Mukaan lähti muutamia lähiruokia ja nippu yhteistietoja, mistä niitä ruokia voi jatkossa etsiä.

Tänään käytiin keräämässä puolukoita. Mustikoitakin löytyi sen verran että huomenna pitää varmaan leipoa mustikkapiirakka.
Tänään haettiin myös lampaiden lihat kotiin. Otin tietenkin myös huonoimmat palat mukaan, osa niistä menee kanoille ruuaksi ja osa Rico-koiralle. 
Jotta lampaanlihat mahtuivat pakkaseen piti pakkanen tyhjentää kaikesta "ylimääräisestä". Tänään oli siis ohjelmassa myös mehun keittoa mansikan ja mustikan perkuujätteistä, jotka sesonkiaikaan hätäpäissäni pakastin kun en kerinnyt mehustamaan. Loput vuohenmaidotkin nappasin pakkasesta pois ja laitoin jugurttia tulemaan.

Kukko pojat muuttivat meidän entiseen kanalaan, josta tuli "tipula". Siellä pysyy niin hyvin lämpö että aijon nyt syksyllä kasvattaa pari satsia tipuja. 
Kanala kun kaipaa täydennystä...

Täältä löytyi taas aika kiva kirjoitus ja myös täällä on vähän erilaisesta elämästä kirjoitus :).

2 kommenttia:

  1. Ihana juttu!
    Minusta oli hauskaa, että kaupasta kuitenkin ostetaan karkkia ja sipsejä. Mahtavan rento meininki!

    VastaaPoista