maanantai 6. huhtikuuta 2015

Portaat pieneen tilaan ja arvonta

 
Miehen pääsiäisen homma: käytännölliset ja pieneen tilaan mahtuvat portaat. 
Portaiden alla on lasten "satuluola", jossa säilytetään kirjoja.
Alakerran remontista puuttuu vielä eteisen remppa ja yläkerrasta listat. Muuten täällä alkaa olemaan sisäpuolelta remontoitu lattiasta kattoon. 
Ehkä me joskus vielä päästään ulkopuolellekin remontoimaan... ;)


Tänään Joonas toi grillauskaluston talvipiilosta. Mä ehdin mallailla kasvulavojen paikkoja eläinten ruokkimisen lisäksi. Kaivoin jo vasarankin käteen, mutta en ihan ehtinyt tekemään mitään kun vauva alkoi kaipaamaan syötävää.

Eläimet saivat tänään loput kerput syödäkseen.
Siirsin Josen ja Välkyn omaan karsinaansa, koska Jose ei meinannut päästää Wilmaa ja Tolkkua sisälle ollenkaan. Siivosin kanien häkkejä sen verran että viikon sisään poikivat kanit saavat poikia rauhassa ilman että mun pitää olla heti siivoamassa häkkejä.

Arvon kommentoineiden kesken yhden vapaalipun messukeskuksen lapsimessuille (siellä on myös Model Expo, OutletExpo, kädentaito ja PetExpo). Kommentoi "arpa" mikäli haluat osallistua arvontaan. Otan voittajaan yhteyttä sähköpostitse, muistathan jättää sähköpostiosoitteesi! Arvontaan on aikaa osallistua huomiseen keskiviikkoon klo 10 asti. Voittajan on vastattava sähköpostiini torstai aamuun klo 10 mennessä.

4 kommenttia:

 1. "Arpa"
  hannaluukkonen10@gmail.com

  VastaaPoista
 2. Moikka! Tosi hienot portaat! itsellä on suunnitteilla portaat vanhaan taloon, ja niiden mittojen kanssa olen pähkäillyt, että tuleeko liian jyrkät... Mikä teidän portaiden nousu on ja paljonko yhden porrasaskelman syvyys?

  VastaaPoista
 3. Hei!
  Tuollaiset tarvitsen. Teetkö minullekin?

  VastaaPoista