keskiviikko 31. joulukuuta 2014

Kanat melkein ulkoilee ja kanien yhdistäminen
Kaksi astetta plussan puolella, joten avasin kanalan luukun. Kieku ja OlgaHelga hyppäsivät heti pihalle... ja samantien takaisin sisään. Lunta, yök!

 

Eilen laitoin Jutta-pupun, Pupu-Jussin ja Bellan kaksi naaraspoikasta samaan häkkiin. Oikeastaan päätökseni johtui siitä että Jussi oli lähtenyt omasta yksiöstään katsomaan tyttöpupuja oma-aloitteisesti. Tyttöjen häkkiin asti Jussi ei (onneksi) ollut päässyt, mutta lähistöllä vipelsi. 

Jussi on meidän kaneista arin, eikä anna kunnolla mun koskea itseensä... mutta tälläinen pieni lapsi on eriasia. Mimmu saa kyllä koskea Jussia hyvinkin... vaikka kosketus ei aina ihan hellimmästä päästä olekkaan ;)...

2 kommenttia:

 1. Voi miten kiva, että Jussilla on seuraa!

  Jussia ei pienenä totutettu paljonkaan seurustelemaan ihmisten kanssa, kun hänestä piti tulla paisti. Lapsia hän on nähnyt vain ohimennen verkon takana hihkumassa, ja kokemus oli varmasti traumatisoiva. Hyvä, että hän löytää nyt itsestään uusia puolia. Toivottavasti myös tyttöystävien kanssa seurustelu tuottaa tuloksia.

  Onnellista uutta vuotta teidän sakille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. olen itsekin vähän yllättynyt miten Jussi antaa Mimmun koskea itseensä niinkin hyvin. Multa tulee kyllä hakemaan herkkuja, mutta silityksiä ei halua...

   samoin sinne teille onnellista uutta-vuotta!

   Poista