torstai 25. joulukuuta 2014

Joulu!

Blogissa on ollut hiljaista näin Joulun alla.
Ollaan vain nautittu Joulusta ilman kiirettä. Aattona hoidettiin yhdessä eläimet, käytiin pitkällä lenkillä ihanissa lumimaisemissa pakkas lumen natistessa kenkien alla. Haettiin ja koristeltiin kuusi ja tietenkin syötiin erityisen hyvin. Ruokina oli porkkana ja lanttulaatikkoa, valkosipulikermaperunoita,  itse loimutettua lohta, vuohea ja oma kukko. Sekä tietenkin joitakin lisukkeita. Kinkku jätettiin suosiolla kaupan hyllyyn tänä vuonna.
Joulusaunassakin käytiin. Mikä olisi tunnellisempaa kuin käydä pihasaunassa kynttilän valossa? Polkua oli valaisemassa kynttiläkuja. Lapset viihtyivät hyvin ammeissa sen aikaa että saatiin rauhassa saunottua.

Joulupukki oli tuonut lahjat seuraavana päivänä kuusen alle. Käytiin myös mamman ja papan luona syömässä Jouluruokia suvun kesken, sekä avaamassa vielä muutama (suurin osa) paketeista. Saatiin kivoja ja tarpeellisia lahjoja kaikki!
Mikä parasta Joulu kaikkineen oli juuri meidän näköinen!

Vielä muutama päivä lomaa. Sitten jatkuu arkinen aherrus.
Toivottavasti teilläkin oli mukavat Joulut tahoillanne!

Kuvan on napannut mummoni, joka on kirjoittanut ja kuvittanut käärmekirjankin. Käärmeitä ja liskoja voi ihastella myös instagramissa nimimerkilla Madellabest.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti