torstai 20. marraskuuta 2014

Kuulumisia

 Jutta-pupu on luonteeltaan ja ulkonäöltään sellainen kani, joita haluaisin kasvattaa. Harmi vain että se kasvaa niin hitaasti. Suunnitelmissa on että kanit poikivat vasta helmi-maaliskuussa seuraavan kerran. Silloin saamme poikaset kasvatettua kesän ja syksyn aikana teuraskypsiksi ja pidettyä talvella eläinmäärän mahdollisimman pienenä.

Tässä on meidän oma ensimmäinen oma kasvattama kukko. Nimeksi tuli Simo ja hänestä on tulee paistia vielä joskus talven aikana. 
Kaikki kanat ovat muuten tallella. Pedon jäljiltä hukuksissa olleet löytyivät nekin parin päivän päästä tapahtuneesta puuliiteristä. Sitä ennen olivat karkuteillä jossain muualla, sillä liiteristä on haettu puita ja heinää ilman että kanoja on kuulunut tai näkynyt. Muniakin on taas alkanut tulemaan kun sulkasato on pidetty.

Popi-kissa on kerännyt massaa selvästi meille tulon jälkeen.

Lapset tykkäävät leikkiä kanalan takana sillä aikaa kun laitan eläimille ruokia.

Tänään ollaan eläinten hoitamisen lisäksi ehditty käymään kaupassa ostamassa rakennustarvikkeita ja tehty pipareita. Pipareista taisi kyllä mennä enemmän suuhun kuin pellille paistumaan... Mies pääsi tänään taas yläkerran kimppuun. Saas nähdä onko meillä yläkerta valmiina Jouluksi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti