keskiviikko 13. elokuuta 2014

Tavallinen päivä

Bella-pupun poikaset ovat tulleet pesästä - tai yksi (se isoin) niistä. Minä en (tietenkään) ollut todistamassa tapahtumaa, vaan mies ikuisti tapahtuman kännykällä ja lähetti kuvan mulle.


Mä nappasin muutaman kuvan pesässä vipeltävistä vauvoista. Niitä on seitsemän.


Tämä meidän ihmisvauva menee hurjaa vauhtia joka paikkaan ja oppi juuri kiipeämään tuolille. Ja kaikkialle muuallekin. Askeleitakin tulee sillointällöin, mutta yleensä vain joku suuri lelukädessä. Ihan varmuuden vuoksi ;).


Lapset ovat innokkaita eläinten hoitajia. Lemppari taitaa olla tämä meidän Jutta-pupu.


Duracellin korva on jo kääntynyt niin kuin kunnon ranskanlupan korvan kuuluu - ennen se sojotti miten sattuu, nykyään korva hengaa suurimman osan aikaa lupassa. Ducesta kaavaillaan meidän tuleville lihakaniemopoikasille isää. Toinen pienempi rotuinen isäkani puhtaaseen lihantuotantoon on hakusessa.


Joken vieraana olevan Helmi kutun piti tulla katsomaan mistä syntyy noin kova meteli ja riemunkiljahduksien määrä. Ja samaa hämmästeli kukko Kieku.


No saippuakuplista tietenkin!
2 kommenttia:

  1. Jos sattuisitte asumaan suht lähellä niin meillähän on erinomaisia lihakaneja pesäntäysi, ja varmaan niistä kaikkein ihanimmat ovat taas uroksia, niin kuin aina. Voidaan jatkaa sähköpostitse, jos kiinnostaa.

    VastaaPoista