tiistai 15. huhtikuuta 2014

Ruotsin reissu

Syy blogihiljaisuuteen on muutossa ja Ruotsin minilomassa. Rinkat täyteen tavaraa sullottuna, Mimmulle kantoreppu mukana, Phil&tedsit mukaan ja laivaan. Menomatka sujui laivan leikkipaikassa ja kylpylässä hienosti. Tytöt nukahtivat heti kun saivat hytissä pään tyynyyn. Ruotsissa käytiin Skansenissa ja Junibackenissa. 
 Skanseniin on allekirjoittaneen päästävä vielä joskus uudestaankin (ihanat vanhat rakennukset<3), mutta oli siellä lapsillekin tekemistä ja nähtävää. Sain monta hyvää ideaa meidän tulevaa aitaa ja navettaa varten.

Junipacken oli enemmänkin Ronjan juttu, mutta oli se meidänkin mielestä hieno tarinajunineen :). Matkamuistoksi ostettiin Viiru ja Pesonen kirja (Ruotsiksi tietenkin).

Paluu matka ei laivalla ollut niin nautinnollinen lapsien kanssa, koska paluupäivä sattui viikonloppuun. Uimaan ei ollut puhettakaan mennä lasten kanssa ja viereisistä hyteissä oli tietenkin jäätävä meteli. Ensi kerralla tähdätään sekä meno että paluu arkipäiväksi. Aamulla Ronja pääsi vielä muumijumppaan ja halaamaan Pikku Myytä ja muumia. Kantoreppu osoittautui pelastukseksi monessa paikassa ja selässä repulla kantaminen oli ihmetyksen aiheena monessa paikassa. Ruotsissa näkyi paljon BabyBjörn roikottimia, ei varsinaisia reppuja vauvoilla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti