lauantai 28. syyskuuta 2013

Tämän päivän tapahtumat

Käytiin lasten kanssa uudessa kodissa kuvaamassa. Taas oli tapahtunu kaikenlaista, vaikka edellisestä käynnistä ei olekaan kuin muutama päivä!

Mies tilkitsi tänään hirren välit loppuun. Väleihin oli tungettu myös juuttisäkkipussien (?) suikaleita. Suunnilleen puoleen kodista on jo laitettu pinkopahvi, jonka päälle on vielä tulossa levy.

Mies tilkitsemässä hirren rakoja.

Remontti Rico
  Porakaivon poraus ei mennyt ihan niin kuin ajateltiin. Uusi koti on pohjavesialueella, joten ajattelimme että "senkus vähän raapasee" ja vettä tulee. No. Jouduttiin poraamaan kaksi kertaa ja tekemään paineaukaisu. Ja jotta tämäkään ei menisi liian helposti, niin paineaukaisijalla jäi joku osa meidän kaivoon, joka vielä pitää onkia sieltä pois.

porakaivo
Pihalta löytyi kivipylväitä. Kolme kiveä on haudattu maahan. En osaa sanoa miksi, osaako joku muu? Tai onko ideoita mihin viittä reilun metrinmittaisia paaluja voisi käyttää?


Saa nähdä saammeko joskus kunnostettua maakellarin, vai joudutaanko rakentamaan uusi. Katto näyttää huolestuttavasti romahtaneelta. Sisään sinne ei pääse, koska maa on sortunut osittain oven eteen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti